Anime Raptors
Fejrész
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

Rail Wars! 11.része

2014.09.15. 02:13, Ryosuke-kun

 11.rész - Majd én is veled tartok!
Ez a rész pontosan ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, Takayamáék továbbra is szívvel-lélekkel ellátják  a feladatukat, jelen esetben a "herceg" védelmét, miközben egyik értékes bajtársukat, Koumi-sant elrabolják a bűnözők. Nincs mit tenni, mint a "herceg" biztonságos helyre vitelét követően, beizzítani a "szabadítsuk ki Koumi-sant" nevű hadműveletet, melyben ismét Takayama és Sakurai  kapják a főszerepet, Iwaizumi hathatós segítségével megtámogatva.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a tizenegyedik részhez!

Online: Tölthető: 

Rail Wars! 10.része

2014.09.10. 14:29, Ryosuke-kun

 10.rész - Maradhatna ez a mi kis, közös titkunk?
A "kis hőseink" egy újabb izgalmas és veszélyekkel teletűzdelt feladatot kapnak, mégpedig azt, hogy egy különleges alvó vonaton utazva védjenek meg egy igazi herceget, aki valójában egy vérbeli hercegnő. És a vonatok iránti rajongása vetekszik Takayamaéval, aminek következtében könnyedén megtalálják a közös hangot egymással. Miközben jól érzik magukat a luxus vonaton, ismét igyekeznek elérni azt, hogy eleget tegyenek a feladatuknak a tőlük telhető legjobb módon. De vajon sikerül -e nekik?
Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a tizedik részhez!

Online: Tölthető: 

Szép lassan átalakulunk!

2014.09.09. 10:30, Ryosuke-kun
Friss, kiegészített hírcsokor!

A remek 10.rész - Hamarosan jön!
01. Mivel csak tegnap kött ki az alapforrásunk, amiből fordítjuk a Rail Wars!  animénkat, ezért nem tudtuk kiadni tegnap, de ezennel ígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk majd azért h felpörögjünk és hogy ne kelljen nektek olyan sokat várni rá. 
02. A letöltésekkel nem lesz gond továbbra se, de ha néha egy kicsit hülyén festene az oldal azért lesz, mert megy rajta a cuccok elhelyezése és csereberéje + átszabása!
03. Az indás + faces oldalunkra mostantól a címsorban lévő kis ikonnal is eljuthattok, de a twittere még nem, ugyanis az eddig csak ötlet szintjén fogalmazódott meg bennünk, és még nem történtek konkrét lépések ezügyben. De olyan jól mutat ott az a kis madárka és valószínűleg, hogy hamarosan ott is nyomon követhetőek leszünk.
04. Mostantól az Online és a Tölthető feliratok mellé csupán jelzés értékű zöld gömböket rakunk ki az újabb és újabb bekezdéseinknél, jelezve h készen vagyunk velük.
Ahhoz, hogy letöltsd vagy h megnézd az online tartalmat az oldalunk tetején lévő menücsíkot kell használnod!

05. Ha minden jól megy akk a mai napon érkezik tőlünk a Rail Wars! 10.része! Ha viszont nem, akkor legkésőbb holnap megkapjátok! Ez tuti!

06. A legfontosabb hír: Az oldalunk átalakítása még folyamatban van! 

Köszönjük előre is a türelmeteket!

Rail Wars! 09.része

2014.08.31. 18:31, Ryosuke-kun

 09.rész - Köszi
Folytatódik a kis csipet csapatunk veszélyekkel teli útja és kiderül, hogy sikerül -e elérniük a célállomásukat, és ha igen, akkor hogyan. Ezenkívül mi várható ebben a részben?  Izgalom izgalom hátán + hot pillanatok + ismét izgalom izgalom hátán, hát kb ennyi! És végre kiderül, mennyit ér az igazi csapatmunka, ha mindenki odateszi magát!
Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a kilencedik részhez!

Online: Tölthető: 

Fontos, friss hír!

2014.08.25. 12:13, Ryosuke-kun

  Sziasztok kedves Nézőink!
Egy kis közérdekű információ, melyről feltétlenül tudnotok kell:
Az indavideó mostanában azt játsza velünk, hogy nem engedi lecserélni a már feltöltött videót, hiába töltögetjük fel a videót újra és újra, a régi marad a helyén. Nos hogy ez miért is probléma a számunkra?
A frissen elkészült videónk egyszeri lektorálást kap a részemről az elkészülte után, de jó szokásomhoz híven, van hogy az indás feltöltés után is változtatgatok itt-ott a videón, hogy még szebbek legyenek a mondatok vagy ha hibát* észlelek, de viszont az oldalunkra letöltési linkként a másodjára lektorált verzió kerül ki minden alkalommal.
Szóval, ha a lehető legjobb élményre vágytok a videóink nézése közben inkább a letölthető verziókat ajánlanánk a figyelmetekbe!
*Hiba alatt gépelési hibát értünk!
 
Lábléc  
   
    
    Shigatsu-team  

 

 

 

 

 

chat