Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

Nanatsu no Taizai 07.rész

2014.11.21. 23:48, Ryosuke-kun

   07.rész - Megható Találkozás 

Ban-samával kiegészülve folytatódik Meliodasék utazása. Fény derül Ban múltjára is miközben a Holtak Fővárosába igyekeznek, de mégis egy elhagyatott faluban kötnek ki. És hab a tortán, hogy ez alkalommal útjukba esik egy régi ismerős, mégpedig King is, aki naon is él, noha azt híresztelték róla, hogy meghalt és kicsit sem csípi Bant.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a hetedik részhez!

Online: Tölthető Felirat:  Videós Kiadás: 

Sora no Method 06.rész

2014.11.19. 17:26, Ryosuke-kun

  06.rész - Igaz Barátok 

Kis hőseink egy csajos napot tartanak, miközben Noelnek teljesül az egyik vágya, Yuzuki pedig összeszedve az összes bátorságát Nonoka elé áll és elmondja neki, hogy mi bántja már egy ideje...

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a hatodik részhez!

Online: Tölthető felirat:  Videós kiadás: 
 

Friss hír a Sora no Method 06.részéről!

2014.11.18. 21:40, Ryosuke-kun
Sziasztok Kedves Nézőink!
Egy kicsit szomorú hír következik, ugyanis mint láthatjátok, eléggé ránk jár az a bizonyos rúd a Sora no Method című Projektünk forrásait illetően.

Legelőször is a Kaylith forrásunknak intettünk búcsút, majd a 02. számú, megmentő forrásunknak számító Waku-Subs jelentette be, hogy csúszás várható - ami valószínűleg több napot jelent majd.
Ráadásul, kijött ugyan a HorribleSubs-os videó, de egy kisebb hiba van benne, ami szúrja a szemünket, és nem szeretnénk így kiadni a már egyébként lefordításra került részt, melyet a B tervnek köszönhetően izzítottunk be.

Tovább tart az utómunka, mint ahogy tippeltem, úgyhogy ha naon sietek is csak hajnali valahánykor végeznék az utómunkákkal, így nagy valószínűséggel holnapra csúszik a kiadása, mert egy összecsapott munkát nem fogunk kiadni az biztos, eddig naon gyönyörűen néz ki, érdemes kivárni, hiszen minden formázásra kerül benne, szó szerint minden.

Gomenasai a plusz csúszásért!
 
 

Nanatsu no Taizai 06.rész

2014.11.12. 23:25, Ryosuke-kun

   06.rész - A Kezdet Balladája 

Pontosan ott folytatódik Meliodasék története, ahol véget ért előzőleg, a Baste Várbörtön felé haladva belefutnak a Végzet Agyarai nevű Lovagokba, akik ismét megpróbálják félreállítani őket, de Elizabeth-chan hősies cselekedetével végképp bebizonyítja mindenki számára, hogy jóval több mint egy butácska, elkényeztetett Hercegnő, hisz ha kell bármire hajlandó a barátaiért. Meliodas pedig ismét nagyot alakít minden értelemben, akárcsak Ban-sama, ahogy az elvárható tőle. 

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a hatodik részhez!

Online: Tölthető Felirat:  Videós Kiadás: 

Sora no Method 05.rész

2014.11.10. 18:06, Ryosuke-kun

  05.rész - A Fény Virágai 
Hála a Waku-Subsnevű Fansubnak meg van mentve ez a Projektünk is, és gőzerővel készül az újabb csodálatos része, amelyben a tűzijátékozás kap főszerepet, illetve megnézhetjük majd, hogy vajon Nonokáék Yuzukira vonatkozó terve összejön-e vagy sem. 

* Reméljük nagyon, hogy ők végigviszik, ráadásul BS11 vidivel dolgoznak mostantól, ami külön örömhír nekünk!
Hát kell ennél több?
Jó szórakozást az ötödik részhez!

Online: Tölthető felirat:  Videós kiadás: 

Először is Gomenasai!

Ugyanis most derült ki, hogy nem volt az eddig összes felhasznált Font elküldve nektek, de most javításra került, hiszen ennek a résznek a feliratához hozzá lett adva a hiányzó + újabb Fontok. 

S így már mindennek klappolnia kell Font terén.
 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!