Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

A regizett tagjainkat érintő szuper hír a Nanatsu no Taizai Hardsub videóival kapcsolatban

2014.11.07. 23:29, Ryosuke-kun

 Sziasztok kedves Regizettjeink, Nézőink, Látogatóink!
Kouko-sanhoz hasonlóan mi is nagyon örülünk, csak nem éppen a finom, habos, csokoládés kávénknak XD, hanem annak, hogy egy Google Drivos újításnak köszönhetően most már szuper képminőségben, igazi 720p-ben nézhetitek meg a Nanatsu no Taizai eddigi részeit még akkor is, ha indára valamilyen oknál fogva nem kerülne ki időben.  Csupán a  "Hardsub videó letöltése" nevű ikonra kell kattintanotok és már be is jön az adott rész online videóként, megújult felülettel!
Szóval, érdemes regizni, hiszen most minden regiző ehhez az újabb előnyhöz jut, mégpedig ahhoz, hogy nem kell feltétlen megvárni az indára való videó feltöltését, már nézheti hamarabb is akár és sokkal, de sokkal jobb képminőségben!
További kellemes hétvégét kívánunk!

Nanatsu no Taizai 05.rész

2014.11.07. 19:10, Ryosuke-kun

   05.rész - Még akkor is, ha meghalsz 

Egy újabb izgalmas, harcokkal teli résznek lehetünk a szemtanúi, melyben nem épp úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy arra egyesek számítottak, főleg Golgius-samát érintik kellemetlenül bizonyos felismerések. Valamint, bepillantást nyerhetünk Ban és Meliodas kezdeti kapcsolatába. Illetve abba is, hogy mitévő legyünk, ha időközben az egyik leges-legjobb barátunkat "az ellenség csatasoraiban" találjuk. 

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást az ötödik részhez!

Online: Tölthető Felirat:  Videós Kiadás: 

A Sora no Method 05.részének fordítása pedig a mai nap folyamán kezdetét veszi!
(erről az animéról még lesz a későbbiekben egy fontos hír!)

A MediaFire-os fiókunknak lőttek, immáron kényszermegoldásként át lettek pakolva az eddigi feliratok a MEGA-ra! Mostantól kezdve ott tároljuk majd a többi feliratot is!

Hírek a Sora no Method 04.részéről!

2014.11.04. 10:02, Ryosuke-kun

  04.rész - Emlékek Töredékei

Egy igazán sokatmondó címmel rendelkező újabb, remek epizódot láthatunk majd, mely naon szuperül folytatja a megkezdett történetszálat  és egyre világosabbá válik, hogy a kis csipet-csapat tagjai miért viselkednek úgy, ahogy. Ezenkívül lesz ismét sírás, rívás a kislányok részéről és elgondolkodtató pillanatok, szóval, nem érdemes erről sem lemaradni!

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a negyedik részhez!

A Sora no Method 01.részének Softsub videója le lett cserélve, az endingben meg nem jelenő ő és ű betűk miatt! 

Online: Tölthető Felirat:  Videós kiadás: 

Nanatsu no Taizai 04.része

2014.10.31. 09:35, Ryosuke-kun

   04.rész - Egy fiatal lány Álma

Ebben a részben tovább folytatják az utazásukat Elizabethék, de egy komoly dologgal nem számolnak, mégpedig azzal, hogy Meliodas a lényeges információ szerzés során sokkal súlyossabban megsebesült, mint ahogy azt képzelték. Így hát a legközelebb fekvő, Dalmary nevű városba veszik az  irányt, hogy orvost keressenek a nem túl rózsás állapotban lévő Meliodashoz, miközben a háttérben mozgásban lendülnek a "Hét Halálos Bűn" életére törő Szent Lovagok.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a negyedik részhez!


Online: Tölthető Felirat:  Videós Kiadás: 
 

Sora no Method 03.része

2014.10.25. 13:03, Ryosuke-kun

  03.rész - Az Emlékek Holléte
Egy tájfutó verseny köré összpontosul ez a rész története, melybe még Noelt is belerángatják, amit persze ő nagyon is élvez, de időközben váratlan fordulatok következnke be, hiszen a régmúlt emlékei a felszínre törnek, valamint újabb érzelmi kitörések sem maradnak el a kis kedvenc lánykáink részéről.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a harmadik részéhez!

Online: Tölthető Felirat:  Videós Kiadás: 
 

 

 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!