Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

Nanatsu no Taizai 03.része

2014.10.23. 20:59, Ryosuke-kun

   03.rész - Az Alvó Erdő Bűne

Végre újabb rákapcsolás eredményeképpen elkészült a Nanatsu no Taizai immáron 03.része!
Meliodas-samáék belépnek a Fehér Álmok Erdejébe, hogy rátaláljanak a "Hét Halálos Bűn" egyik tagjára, ami izgalmak és félreértések sorozatát indítja el, és a végén pedig egy izgalmas csata kezd kibontakozni Meliodas-sama közt és az apját halálát megbosszulni kívánó Gilthunder nevű Szent Lovag között.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a harmadik részhez!


Online: Tölthető Felirat:  Videós Kiadás: 
 

Sora no Method 02.része

2014.10.19. 18:45, Ryosuke-kun

  02.rész - A Kettejük Ígérete
Ahogy meg lett ígérve, immáron meg is érkezett a kawaii kislányok nem mindennapi történetének a folytatása!

Ebben a részben főszerepet kap a Csészealj problematika és az hogy Nonoka, hogyan kezd beilleszkedni "egy számára még idegen városba", illetve az, hogy hogyan próbál kapcsolatot kialakítani hozzá hasonló lányokkal.

Szóval, a kawaiiság és a drámai pillanatok ismét garantáltak ebben a különösen érdekes őszi animéban.


Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a második részéhez!

Online: Tölthető Felirat:  Videós kiadás: 
 

 

Nanatsu no Taizai START! - Avagy a Hercegkisasszony kalandjai

2014.10.18. 09:09, Ryosuke-kun

   01.rész - A "Hét Halálos Bűn"
+
02.rész - Excalibur

Végre elindult a 02. számú Projektünk, mely az őszi szezon egyik legjobbjának ígérkezik már az első rész alapján! Aki még esetleg nem látta volna és kíváncsi, nyugodtan nézze meg, hiszen remek anime, hatalmas arcokkal, legyen szó éppen a Hawk nevű kismalacról vagy pedig a kisgyerek kinézetű, félelmetes Melodiasról vagy pedig a Királyságáért szinte bármire hajlandó Elizabeth nevű Hercegkisasszonyról.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást az első és a második részhez!


01. rész   Online: Tölthető:  Videós kiadás: 
02. rész   Online: Tölthető:  Videós kiadás: 

Sora no Method START! - Avagy támadnak a kawaii kislányok!

2014.10.13. 02:04, Ryosuke-kun

  01.rész - A Csészealj Hazája!
Megismehetjük a főszereplő kawaii kislányokat és egyúttal bepillantást nyerhetünk a múltjukba is, melyet számos titok övez. 7 év eltelltével Nonoka visszatér a városába, ahol kisgyermekkorát töltötte és egy különös kislányba botlik, Noelbe, aki azt állítja, hogy ismeri őt, s azt, hogy mindig is tudta, hogy vissza fog térni ebbe a városba. Noha Nonoka szinte semmire se emlékszik a régebbi időkből, de mégis érzi, hogy valahonnan ismeri Noelt. Noel elmondása alapján, ő maga jó okkal van itt, mégpedig azért, hogy beteljesítse a Nonokának tett ígéretét.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást az első részhez!

Online: Tölthető:  Videós Kiadás: 
 

Hírek az 01.számú Főprojektünkről

2014.10.10. 13:33, Ryosuke-kun

 Sora no Method 01.rész - Hamarosan jön!

01. Mint tudjátok már megérkezett néhány forrás ebből a műből, de mi a kedvenc csapatunk forrására várunk, hiszen az minőségibb lesz minden szempontból, mint az eddigi kijöttek.  Ők már elkészültek a fordításával, a jelenlegi helyzet az, hogy most a minőségibb BS11 videóra várnak, mert az eddigi videók minőségével nincsenek megelégedve.
Szóval, ez azt jelenti az esetükben, hogy a HS videó megjelenését követően 2 napra fog megjelenni az a videó, amivel ők szeretnének dolgozni, mert gyenge minőségűvel nem érik be. S mi csak ezután tudunk majd hozzálátni, mivel ragaszkodunk hozzájuk, tudva azt, hogy egy remek csapatról van szó. De mivel ők is várnak egy kicsit, így nekünk is meg van kötve a kezünk és muszáj várnunk rájuk egy kicsit!
Hiszen mi is arra törekszünk, hogy a legjobbat adjuk, akárcsak ők!

02. Addig is nem unatkozunk, hiszen folyamatosan gyűjtjük az információkat azután, hogy melyik lenne a legjobb 2. számú Projektünk és ha minden jól alakul, s marad energiánk, időnk, akkor lehet, hogy egy 3. Projektet is be tudunk vállalni.


A Sora no Method 01.része ma délután megérkezik! Már csak egy utolsó lektorálás vár rá, és kisebb "szépészeti finomítás"! 
(Bár egy kicsit levert a víz ez a sok formáznivalója miatt, de remélhetőleg nem lesz mindegyik részében ennyi)

Egy alap gyári hibát vettem észre az utolsó átnézésekor, most annak a javítása folyik éppen!
Picit csúszik, de megéri rá várni, hiszen este előtt ki lesz adva mindenképp!

Sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy a Nanatsu no Taizai című Projekt csak a hétvégére készül el. 

 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!