Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

Elkezdődtek a megígért változtatások!

2014.08.01. 14:29, Ryosuke-kun

 Sziasztok kedves Nézőink!

Mint láthatjátok a letöltési menüpontban eltűnt az égetett videó buttonja, ugyanis mostantól kezdve áttérünk saját Softsubos videók kiadására, melyeket ezentúl kizárólag regizett felhasználóink részére lesz elérhető plusz tartalomként.
Tudomásunk szerint a látógatóink többsége jobban szereti a sima feliratokat, így az továbbra is regizés nélkül tölthető lesz.
A Rail Wars! 04.részének nézéséhez bővített Font készlet telepítése szükséges, amit megtalálhattok a letöltések menüpontban!
Reméljük egyetértetek ezzel az újítással és nem lesz belőle sértődés!

Kellemes hétvégét kívánunk!

Friss Hír!

2014.07.30. 17:48, Ryosuke-kun

Hamarosan a változás szelei fújdogálnak majd a "házunk tájékán"...

Hogy mit is foglal ez magában? Nos, a következőket:

01. A közeljövőben szeretnénk majd olyan plusz tartalmakat is létrehozni, melyekhez kizárólag a meglévő és leendő regizett felhasználóink férhetnek majd hozzá. Azért látjuk ennek szükségességét, mert eddig a pontig nem sok haszna volt a regizett létnek, és ezen szeretnénk gyökeresen változtatni, hogy ezáltal is ki tudjuk hangsúlyozni, hogy mennyire fontosak ők a számunkra. (de hogy pontosan mik is lesznek ezek a plusz tartalmak, az még maradjon titok egy kicsit!)
02. Szebb és jobb minőségű saját videóink lesznek!
03. Több információ és naprakészebb frissítések, hírek várhatóak majd oldalunkon!

Reméljük tetszeni fognak a kisebb újításaink! 

Rail Wars! 04.része

2014.07.28. 15:12, Ryosuke-kun

 04.rész - Azt hiszem, kedvelem
Takayama és kis csapata a tengerpartra veszi az irányt, ennek ellenére nem lazíthatnak majd naon, hiszen  egy rendkívül fontos feladattal bízzák meg őket, mégpedig azzal, hogy védjék meg a különleges szépségű és tehetségű Noát az izui útja során.  De vajon képesek lesznek eleget tenni a feladatuknak?

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a negyedik részhez!

Online: Tölthető: 

Rail Wars! 03.része

2014.07.21. 08:35, Ryosuke-kun

 03.rész - Nagyon menő voltál
Takayama gyerekkori barátjának, Sasshounak a barátnőjét, Kaorit elrabolják. De vajon képesek lesznek megtalálni őt és ha igen akk hogyan? Erről szól ez a rész. Közben Koumi-san újabb két rejtett képességére is fény derül és arra, hogy mire való a végletekig kifinomult hallás, ha baj van.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a harmadik részhez!

Online: Tölthető: 

Rail Wars! 02.része

2014.07.16. 09:57, Ryosuke-kun

 02.rész - Hadd maradjak még így egy kicsit!
Egy újabb nagyszerű résznek lehetünk a szemtanúi, melyben a kezdő, de annál lelkesebb fiatalokból álló csapatunk belecsöppen egy veszélyes helyzetbe, rajtuk múlik majd a Tokiói Állomás sorsa.
Miközben kiderül, hogy a harcias, keménykötésű Sakurai teste is egy érző szívet takar. (lásd képen!)


Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a második részhez!

Online: Tölthető: 
 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!