Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu 15 rész

2018.05.02. 21:09, Ryosuke-kun
2018. 05.02. 15. rész - Egy borzalmas vallomás
Kategória: Aktív Anime Projekt
 

Diane egy szép táncot sajátít el, miközben megismerhetjük végre Denzel-samát is, és nem épp a tervek szerint alakulnak a dolgok, amit Deldry-san egy kicsit megszív XD

Jó szórakozást kívánunk a tizenötödikrészéhez!

 

3 hozzászólás
Idézet
2018.05.11. 16:52
ronyn

 Köszi szépen a tippeket az imperium-ot ismerem de a skynet-et nem. Elmentettem és majd megnézzük.

Idézet
2018.05.05. 16:56
Ryosuke-kun

Szia, Ronyn! Először is, köszi szépen a töretlen figyelmedet, és a jó kívánságokat! Öhm... ami a kiadásokat illeti, továbbra is lesznek, és max majd egyben megnézed őket, hiszen az igazi jó dolog úgy is csak később jön majd, azaz a Jikkenből saját Videós Kiadások is lesznek ez egyértelmű!

De majd lesz egy sokkal nagyobb meglepetés is hamarosan hivatalosan is bejelentve, ami nem animés projektet takar feltétlenül, hanem egészen mást.

Remélem, minél előbb megjavul a géped vagy lesz másik! Jó gép bolt: https://www.skynet-computer.hu/ vagy esetleg http://www.computerimperium.hu/, ahol tudsz új gépet nézni, ha az kell majd!

Idézet
2018.05.04. 20:57
ronyn

Köszi szépen a részeket ebből is és a Jikken-ből is!!! Sajna gép gondjaim vannak ezért nem igen tudom megnézni az aktuális kiadásaitokat és ez még így lesz egy jó pár hónapig, de azért nektek kitarást és így tovább!!!! Azért a letöltések menni fognak, csak a megnézésük nem sajna :( ,de igyekszem mert elvonási tüneteim vannak már :) ! Köszi még1x!!!!!!!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!