Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Rólunk
  Sok szeretettel köszöntünk  az Anime raptors hivatalos  oldalán!
Írta: Ryosuke-kun - Kategória: Hír + Bemutatkozás
 

01.Mérföldkő: 2014.június 28-án jött létre ez a Fansub.
02.Mérföldkő: S még aznap beindult a Facebook Oldalunk.
03.Mérföldkő: 2014.július 02-án pedig megnyitottuk a G-Portálos Oldalunkat.
04.Mérföldkő: 2014.szeptember 18-án beindult a Twitter Oldalunk is.
05.mérföldkő: 2014.szeptember 21-én elkészült a Rail Wars! címet viselő, első, önálló Projektünk, melyre igencsak büszkék vagyunk.
06.Mérföldkő: 2015.január 30-án elkészült a Sora no Method címet viselő, második, önálló Projektünk, melyben főként a kawaiiságé a főszerep a gyönyörű története mellett! És amiből a későbbiekben BD felirat pakk is kikerült!
07.Mérföldkő: 2015.június 10-én elkészült az őszi szezonos Projektként felvett Nanatsu no Taizai című, azóta is töretlen népszerűségnek örvendő harmadik, önálló Projektünk!
08.Mérföldkő: 2015-ös téli szezonból az AnimeHunter és AnimeRaptors közös Projektként hozta el nektek a Seiken Tsukai no world Break című mű, fantasztikus, vicces, szép lányokkal fűszerezett részeit a lehető legjobb minőségben!
09.Mérföldkő: 2015-ös tavaszi szezonban az Urawa no Usagi-chan című short animéra esett a választásunk. 2015.június 30-ai befejezésével 5-re nőtt az elkészített Projektjeink száma!
10.Mérföldkő: 2015-ös nyári szezonban nagy reményekkel, vágyakkal vágtunk bele, mint Projektbe a Jitsu wa Watashi wa című anime sorozatba, melynek a nem elkészítése igencsak nagy bűn lett volna, hisz ez volt a szezon egyik üde színfoltja.
11.Mérföldkő: Időközben elkészült a Nanatsu 2 epic ovája is és a Sora no Method Speciálja is.
12.Mérföldkő: 2015-ös őszi szezonban végre kiválasztásra került az egyik sokat ígérő anime, mégpedig néve szerint a Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai, amelyet a lehető legjobb tudásunk szerint készítettünk el.
A 02. számú hosszabb hangvételű őszi szezonos Anime gyanánt pedig a Valkyrie Drive: Mermaid-ra esett a választás, amit a 
BeaterFansubbal együtt készítettünk el!
Illetve egy kisebb szösszenet elkészítése is már a múlté, mégpedig az Urawa no Usagi-chan Speciálja is!
És a Valkyrie Drive: Mermaid Specialjai is a Befejezett Projektek közé kerültek!

13.Mérföldkő: 2015/16-os téli szezonban az AnimeRaptors és BlackButterflyFansub Team közös Projektként vágott bele a Luck & Logic című műbe! 
Valamint ez az első olyan szezon, ahol ezen kívül még 2 anime sorozat elvállalása is megtörtént, melyek az alábbiak: 
Ao no kanata o Four Rhythm és a Ooyasan wa Shishunki!
14.Mérföldkő: 2016-os tavaszi szezonban Flying Witch című mű aratott osztatlan tetszést, és így ez lépett elő FőProjektnek.

15.Mérföldkő: 2016-os nyári szezonban Regalia: The Three Sacred Stars című anime közös Projektté vált a Stratos Fansubbal és Anime Hunterrel és azóta töretlenül hozzuk el belőle a legfrisseb részeket!
Valamint időközben elkészített projektté vált a Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi 4 részes Speciál. És mivel sajnálatos csúsztatás történt a készítők részéről a Regáliát illetően, így ez a Projekt vált a 2016-os őszi szezon főprojektjévé.

16.Mérföldkő: A Rail Wars! című mű BD Verziója végre kiadásra került!
17.Mérföldkő: A 2016-os őszi szezonban az elcsúsztatott Regalia: The Three Sacred Stars című anime mellé a Nobunaga no Shinobi című animét szemeltük ki újabb Projektnek, amit a Haru-Subs-szal viszünk. De nem ez az első közösünk velük, hiszen korábban az Under the Dog című ovát is velük vittük.
18.Mérföldkő: Befejezésre került a Regalia: The Three Sacred Stars című anime, azaz a 13. hosszabb hangvételű animénk.
19.Mérföldkő: Időközben elkészítettük az Aru Hi Inu no Kuni kara Tegami ga Kite című Ovánkat Haru-Subs-szal.
20.Mérföldkő: Végre kiadásra került a Nanatsu no Taizai BD-s felirat pakkja!
21.Mérföldkő: A 2016/17-es téli szezonban a Seiren című műre esett a választásunk, így ezt készítettük el a Haru-Subs-szal!
22.Mérföldkő: A 2016/17-es téli szezonban plusz Projektként a Bang Dream! című művet is elkészítettük, nemrég pedig a Special részét is.
23.Mérföldkő: A 2017-es tavaszi szezonban a Granblue The Fantasy Animation című mű készült el a Haru-Subs-szal! 
24.Mérföldkő: A 2017-es nyári szezonban az Isekai Shokudou cuccot követhettétek itt nyomon.
25.Mérföldkő: A 2017-es őszi szezonjában a Miami Fansubbal együtt a Net-juu no Susume című cuccra esett a választásunk!

 

 

Csapattagok:

Ryosuke-kun Honoka-chan
Posztjai: Posztjai:
Anime Raptors Alapítója Anime Raptors Különleges Tagja
Fordító, Lektor, Formázó Égető
Honlapunk + Facebook +
Twitter oldalunk felelőse
Online Csatornánk felelőse


Prioritást élvező Anime műfajok a leendő Projektjeink kiválasztásánál!

Hétköznapi Élet, Iskolai Élet, Romantika, Shounen,
Vígjáték,Fantasy, Kaland, Hárem, Dráma, AkcióAz Animékra vonatkozó terveinkről:


Sok agyalgatást és álmatlan éjszakát követően arra az elhatározásra jutottunk, hogy ezennel a közeli és távoli jövőben kizárólag különleges, szezonos Animék fordításával kívánunk foglalkozni.

Bár igaz, hogy egy ideje a minőségi Mangák vitelére is hajlanánk, de a mindent túlszárnyaló anime szeretetünk miatt megmaradunk egyelőre a csodálatos Animék Világa mellett.

Szánt szándékkal kerüljük az ún. agyonhypolt művek vitelét, bár ez nem zárja ki teljes mértékben annak a lehetőségét, hogy a közeli és távoli jövőben az összes ilyet el fogjuk kerülni, mert ha megtetszik majd nekünk egy ilyen mű, akkor igazán nincs mit tenni.

Teljesen arra hajtunk, hogy olyan Animékra koncentráljunk, melyek valamilyen szempontból különlegesek a szemünkben és tudnak valami olyan plusz értéket felmutatni, melyet a jobban felkapott társaik nem.

 

Jó szórakozást kívánunk a leendő munkáinkhoz!

Sok szeretettel várunk vissza minden Kedves
Nézőnket és Látogatónkat a későbbiekben is!
 
 
 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!