Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Nagyvilági Hírek

A Granblue Fantasy The Animation + BanG Dream! Ova hamarosan érkezik! XD

2017.07.24. 17:59, Ryosuke-kun
2017. 07.24. Granblue Fantasy The Animation: Extra 2
BANG DREAM! ASONJATTA!
Kategória: Friss hír
 

A Granblue  hivatalos honlapja szerint 2017. október 25-én érkezik az "Extra 2" című Ovája!

 

Míg az anime leginkább Granra összpontosít, az anime 13. része és ez az ősszel megjelenő epizódja egy olyan alternatív forgatókönyvet mutat be, ahol Djeeta lép elő főszereplővé.

 
És hogy mi fog ebből kisülni? Majd megláthatjátok, ha megnézitek!
 
 
Amit kapunk: előreláthatólag ismét gyönyörködhetünk majd Djeeta szépségében és az sem kizárt, hogy ismét egy fanservice résznek nézünk majd elébe.
 

A BanG Dream! hivatalos honlapja szerint 2017. augusztus 19-én érkezik a BanG Dream! Asonjatta! című Speciálja TV verzióban!
 

 

Az OVA története a főszereplők nyári vakációja alatt zajlik. Belefáradva a házi feladatuk elvégzésébe, a Poppin'Party mind az öt tagja elhatározza, hogy elmegy a tengerpartra. Ámde, a Roselia nevű együttes tagjai is egy ottani közeli házban húzzák meg magukat gyakorlás céljából.

 

És hogy mi fog ebből kisülni? Majd megláthatjátok, ha megnézitek!
 
 
Amit kapunk: előreláthatólag egy fanservice-szel teletömött résszel lesz dolgunk, amiben megcsodálhatjuk a szépséges lányainkat lengébb öltözetben is!
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!