Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

Sora no Method PV

2014.09.29. 19:55, Ryosuke-kun
 
 Sziasztok kedves Regizettjeink, Nézőink, Látogatóink!
Íme, bemutatjuk a leendő, őszi szezonos Projektünk ismertetővel ellátott Pv-jét, reméljük, hogy elnyeri a tetszéseteket ez a jövőhéten startoló újabb sorozatunk!
 

Újabb friss információk, melyekről feltétlenül tudnotok kell!

2014.09.24. 21:19, Ryosuke-kun

 Sziasztok kedves Regizettjeink, Nézőink, Látogatóink!
Kouko-sanhoz hasonlóan mi is nagyon örülünk, csak nem éppen a finom, habos, csokoládás kávénknak XD, hanem annak, hogy végre befejeződött  a Rail Wars! című, első, önálló Projektünk és éppen ezért úgy láttuk jónak, hogy egy pár azóta történt fontosabb hírről beszámoljunk nektek.

Akkor kezdjük is:
 
01. A legfontosabb hír: A Rail Wars! BD kiadását tervbe vettük, de majd csak egy pakk-ként fogjuk kiadni, mihelyst kijön belőle az utolsó BD korong is.
02. Sok agyalgatást követően úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk a Twittere mi is, szóval, mostantól, ha akarjátok, ott is nyomon követhettek majd minket.

03. Mostantól kezdve nem fogunk a  forrásvideóink minőségéből egy hajszálnyit sem csökkenteni, csak azért h kisebb méretűek legyenek néhány MB-al. (mint ahogy tettük ezt a Rail Wars! első kilenc részének az esetében.)
04. Most már nekünk is van olyanunk, hogy Fansub Ettiketünk, melybe rögzítettük azokat a normákat, amelyekhez a későbbiekben tartani szeretnénk magunkat.

05. Úgy döntöttünk, hogy az őszi szezon kezdetéig nem vágunk bele semmyilyen korábbi Animéba, pedig lenne hozzá kedvünk, de inkább kipihenjük magunkat, hogy újolt erővel nyithassuk majd az őszi szezont. 

06. 2014.Október 10-én kiderül, hogy melyik lesz a második Projektünk!        

További kellemes napot kívánunk!

Rail Wars! 12.része

2014.09.21. 22:58, Ryosuke-kun

 12.rész - Mindenki várja [Vége]
Ilda-san és Takayama kicsit sem zökkenőmentes, hazafelé tartó utazásának lehetünk szemtanúi ebben a kis könnyed részben, aminek a végén  "Takayama háreme" akcióba lép és meglepik a gyanútlan fiút. De hogy hogyan csinálják mindezt? És ki örül neki egyáltalán? Kiderül, ha megnézitek ezt a lightos, kellemes, jó kis záró részt.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a tizenkettedik részhez!

Online: Tölthető: 

Fontos!

2014.09.17. 18:04, Ryosuke-kun
Újabb, friss hírek!

Az utolsó 12.rész - Hamarosan jön!
01. Mint tudjátok ezen a héten végre megtudhatjuk, hogy hogyan is zárul Takayamáék története, szóval, néhány nap múlva érkezik is tőlünk a Rail Wars! című animénk utolsó, záró része.
02. Időközben sikerült eldöntenünk, hogy melyik is lesz az egyik őszi Projektünk, a választásunk a Sora no Method című Animéra esett:
                   


Ismertetője: A történet egy téli napon veszi kezdetét, amikor is néhány kislány kívánságának hatására egy csoda történik, ugyanis megváltozik a város tájegysége, és egy különös repülő csészealj jelenik meg a város égboltján. Valamint nyomon követhetjük a tizenéves Nonoka mindennapjait és azt hogy hogyan is barátkozik össze egy kistermetű, titokzatos lánnyal, akit Noelnek hívnak.
Műfajai(külföldi oldalak alapján): Fantasy, Hárem, Vígjáték, Slice of Life, Misztikum, Sci-fi
Ha csak a fél műfaj keveredik benne, már akkor is egy szuper, kis Animéra számíthatunk!

03. A további végső esélyesnek tituált Animékat megtalálhatjátok a Projektek/ Esélyes Őszi Projektek Menüpontjában! Érdemes megnézni, hogy melyek ezek, hiszen változtak a korábban feltüntettekhez képest.

04. Hamarosan elérhető lesz a Youtube csatornánk is!

További kellemes napot kívánunk!

Rail Wars! 11.része

2014.09.15. 02:13, Ryosuke-kun

 11.rész - Majd én is veled tartok!
Ez a rész pontosan ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, Takayamáék továbbra is szívvel-lélekkel ellátják  a feladatukat, jelen esetben a "herceg" védelmét, miközben egyik értékes bajtársukat, Koumi-sant elrabolják a bűnözők. Nincs mit tenni, mint a "herceg" biztonságos helyre vitelét követően, beizzítani a "szabadítsuk ki Koumi-sant" nevű hadműveletet, melyben ismét Takayama és Sakurai  kapják a főszerepet, Iwaizumi hathatós segítségével megtámogatva.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a tizenegyedik részhez!

Online: Tölthető: 
 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!