Anime Raptors
Sok szeretettel köszöntünk az
Anime Raptors hivatalos oldalán!

Nagyon örülünk, hogy
benéztél hozzánk!


Különleges, szezonos, érzelemdús
Animék igényes fordító Fansubja!


Érezd jól magad nálunk!

Elérhetõségünk:

Ha bárminemû kérdés, óhaj,
sóhaj vagy valami egyéb
olyan dolog lenne, amit csak
Privátban tennél fel, mostantól
ezen a címen megteheted!


animeraptors@gmail.com

 

Kedvenc Anime Magazinunk!

 
Főoldal

Nagyvilági hír! - Kuroko no Basuke 3.évad!

2014.08.22. 21:46, Ryosuke-kun
"A Teiko Alsó-Középiskola kosárlabda klubja. Egy hihetetlenül erős csapat, több mint száz taggal és három egymást követő bajnoksági győzelemmel. De még a csodálatos eredmények között is, volt egy öt zseniből álló nemzedék, akiket úgy ismertek, mint a "Csodák Generációját". Azonban, szárnyra kelt egy furcsa szóbeszéd, a Csodák Generációját illetően. Bár senki nem ismeri, nincs rajta egy meccs felvételén sem, volt még egy tag, akit az öt zseni elismert. A rejtélyes 6.ember."
Ugye, hogy milyen ismerősen csengenek még a füledbe ezek a szavak? Ha, igen, egy kicsit sem csoda, hiszen ezek egy fenomenális sport anime bevezetői szavai, melyek igencsak nagy hatással voltak személy szerint rám, pedig egyáltalán nem vagyok oda a sport animékért.
Hogy miről is szól ez az anime? Fantasztikus tehetségű, kitartó bishi kosárlabdásokról, akik olyan magas szintre emelik a kosárlabda sportágat, hogy az már szinte művészet. Biztos vagyok benne, hogy szinte nincs olyan animés, aki így vagy úgy ne hallott volna erről a műről. Eddig 2 évadának lehettünk szemtanúi, az első évadot 2012-ben, a második évadot pedig 2013-2014 között követhettük nyomon,  nemrég megerősítették a hírt, hogy jön a harmadik évada jövőre, 2015. márciusában, amely nagy valószínűséggel még több izgalmat, s kemény meccset ígér nekünk, nézőknek.

Kellemes hétvégét kívánunk!

Rail Wars! 07.része

2014.08.18. 02:31, Ryosuke-kun

 07.rész - Szerintem, remekül állt rajtad!
Szép lassan elérkezik az idő, hogy Takayama-kunék egy úgynevezett továbbképzésen vegyenek részt, mégpedig a távoli Karuizawa Kiképző Központban. De Takayama nem repdes az örömtől, hogy résztvehet ezen a képzésen, hiszen kisgyermekkora óta az a vágyálma, hogy mozdonyvezető lehessen. Szegény Takayama-kunt nagyon megviselik a kemény edzések és az, hogy a forrófejű Sakurait el kell viselnie, ráadásul még Koumi-sant is sikerül magára haragítania a rész végére. De vajon hogyan?

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a hetedik részhez!

Online: Tölthető: 

Rail Wars! 06.része

2014.08.11. 06:45, Ryosuke-kun

 06.rész - Ne aggódj, majd én megvédelek!
Ebben a részben a félreértések sokasága kap főszerepet és az ebből adódó felesleges bonyodalmak, amik által kedvenceink saját maguk nehezítik meg a saját életüket. De azért nemcsak erről fog szólni ez a rész, hiszen fontos szerepet kapnak Koumi-chan emlékei is, mely magyarázatot ad nekünk arra, hogy miért is ragaszkodik annyira Takayamához. Emellett lesz egy kis akció is a részben, valamint megismerhetjük a Közlekedési Múzeumot és láthatjuk azt is, hogy ha minden kötél szakad, akkor egy megfékezhetetlennek tűnő macskahad elől nagyszerű rejtekhelynek bizonyulhat, főleg ha tárva-nyitva áll előttünk az ajtaja.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást a hatodik részhez!

Online: Tölthető: 

Minori Chihara - Rail Wars! Opening

2014.08.06. 19:09, Ryosuke-kun

Minori Chihara
Sokunknak tetszik a Rail Wars! openingje és endingje, így hát kicsit utánanéztünk a dolognak és megtaláltuk azt a tehetséges, gyönyörű hangú énekesnőt, aki eredetileg is énekli a Rail Wars! openingét és endingjét!  
Meghallgatjátok tőle a teljes opot + endinget, ha akarjátok szinte az összes nagyobb videómegosztó portálon és a későbbiekben pedig tölthető lesz az oldalunkról OST formában is!

 

Rail Wars! 05.része

2014.08.05. 23:36, Ryosuke-kun

 05.rész - Ne nézz már így rám!
A Tokiói Állomás ellen irányuló bombatámadás merénylőjének a cinkostársa felbukkan, és ki más látná meg először őt, mint Sakurai, aki ráadásul Takayamával együtt járőrözik a területükön, aminek a vége az lesz, hogy üldőzőbe veszik a bűnözőt, majd akaratlanul is romantikus szituációkba keverednek egymással és szép lassan ismét bebizonyítják, hogy ha akcióról van szó, akkor ütős párost alkotnak.

Hát kell ennél több?
Jó szórakozást az ötödik részhez!

Online: Tölthető: 
 
lábrész
    
   
    Shigatsu-team   
chat

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!